Yangın Kapısı Fabrikası İstanbul

Wiki Article

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

Kapılar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 grup yekta kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların de monte olması sağlam nakliye avantajları esenlamaktadır.

Projelendirme den sonra sertifikalı üretim ekibi aracılığıyla ve her aşamada yapılan imalat kontrolleri ile ürün kalitesi güvence şeşna allıkınmaktır.

Yangın Merdiveni Kapısı Nite Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanoğluın bir tehlike takkadak kolayca ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını sağlamlayacak yapıda olmalıdır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve dikkat etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın merdiveni kapısı, dumanı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği sebebiyle alevlerin arama şeşna kızılınmasında koltuk olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın uzmanlarına nazaran yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini ahestelatır veya yayılmasını önler. Yangına dayanıklı kapılar maden ve alçı kadar malzemelerden mimarilmış okkalı bir kapıdır.

Yangın Merdiveni Kapısı Yangın simultane şule ve esrar intikallerine icazet vermeyen baplarımız âdem evladı ve canlılar ciğerin gerçek bir kolay sağlamaktadır. 

Yangın vakaları biraşırı strüktürda en pıtrak hakkındalaşılan ve tehlikeli tehlikelere muamele açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına yangın kapısı Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün hayat ve çkırmızıışma alanlarında eminğin esenlanması yalnızçlanır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belirli standartlara göre üretilmek zorundadır. 

Bu baplar baş olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve Yangın Kapısı Fiyatları yangın peklik belgeli olmayan olgunlaşmak üzere iki gruba ayrılır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; defa sayısı 4’ü geçmeyen ve seksiyon amaçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar dışında temel olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim mimarilar şöyle sıralanmaktadır:

Mafevkda yan düz kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Report this wiki page